Pridaj názor
25 príspevkov
ako som pisal, taka stara audina stoji 3 - 4 tisic eur ty hlupak zavistlivy
...........kde si? ............ úroveň ako podlaha v IV. cenovej a IQ ako zabrzdený bager!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................
nezavidte, ved taka stara audina stoji par tisicok....som mlady a mam sportove auto, ale je to uz 5 moje auto...treba zacinat na niecom slabsom a postupne presadta do rychlejsich aut...a ne ze spravym vodicak a prve auto si kupim 300 konovu lod...potom to takto dopadne, ze s limuzinou chalan jazdi sportovo
zasrani miliony na luxusné audiny, bmwéčky či meďáky. Človeku, ktorý 35 rokov poctivo pracuje až rozum stojí. A to prosím nie je jeden ojedinelý prípad. To sú od začiatku kalendárneho roku doslova desiatky.Mladí, sprostí machri, ktorí prišli k peniazom bohvie ako potom aj tak končia.
ako som pisal, taka stara audina stoji 3 - 4 tisic eur ty hlupak zavistlivy.......mal ostať prilepený na tom múre..................*** zasratý
a tvoj koment je odraz znalosti tvojej gramatiky 

A POLICIA MU ZA 30EURO UZ VRATILA VOD.PREUKAZ SPAT.HADAM.SKODU CO SA STALA URCILA,AKO SKODOVU UDALOST,ZE TO JE.PRE POSKODENEHO MAJITELA ROD.DOMU.POISTOVNA NEVYPLATI SKODU V PLNEJ SUME.KED DOSTANE TAK LEDVA STVRTINU.TO JE Z MOJEJ SKUSENOSTI.TIEZ VODICKA PREKROCILA RYCHLOST A UROBILA SKODU BOLA TO JEJ VINA A ESTE V TEN VECER PO ZAPLATENI 30EURO JEJ VRATILI SPAT VODICAK.RYCHLOST POLICIA NEVYSETROVALA,LEBO SA NIKOMU NIC NESTALO.JE TO PODLE PRE TOHO POSKODENEHO CLOVEKA Z TOHO ROD.DOMU.

Pre pripnutie stránky do
panela úloh potiahnite ikonku
VÁŠ.ČAS.SK do neho.