POSLAŤ TIP
20. 06. 2013
Valéria
Pridaj názor
13 príspevkov

Reagovať

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

NieÁno
pokino510. 05. 2012  11:34nahlásiť
to este chvalia ake je to dobre na pokozku lenze slovac sa boji zalovat taketo firmy. dobry pravnik z nich vytrieska dost, potom take reklamy budu radsej stahovat z tv aby sa to uz nestalo
TotoTuSomJa10. 05. 2012  13:41nahlásiť
Nič nové, aj mojej mame pri vybavovaní nového pasu odoberali otlačky polhodinu, lebo ich mala zničené! Však dlhoročné umývanie, pranie, starostlivosť o domácnosť, okopávanie zeminy...dá zabrať! Len čo na to tajní???
nenka-star10. 05. 2012  14:33nahlásiť
Moj nazor je takyto: pokial viem, ze denno denne narabam s akymykolvek cistiacimi prostriedkami, ci je to savo alebo obycajna jar na riad,,, a pracujem na mieste kde to pouzivam 7 rokov vkuse, tak asi sa to nejak prejavit musi, nemenovana spolocnost ma pravdu, treba pouzivat rukavice, a dotycna pani ma uz urcite velmi jemnu pokozku na rukach, cize to tiez moze mat nieco s tym spolocne, treba sa chranit a hotovo.

Preco by ta pani mala spolocnost zalovat??? uvediem priklad: ak kazdy den 7 rokov budete jest slaninu a vy z tej masnoty dostanete infarkt miokardu, lebo si neviete ustrazit chute,,, koho budete za toto zalovat???
erty10. 05. 2012  14:38nahlásiť
mamička, prečo máš také hebké ruky? - no lebo riad umýva otecko
zuma2410. 05. 2012  14:48nahlásiť
0
keby bolo takych ockov viac
purdekova10. 05. 2012  14:52nahlásiť
ako je jej dobre, chcem to aj aj, aspoň budem môcť kradnúť, a nikdy ma nechytia

gipsystolemyspacebar13. 05. 2012  10:34nahlásiť
0
na to ti staci byt politkom, alebo clenom financnej skupiny
kajtl1810. 05. 2012  23:01nahlásiť
netreba sa báť, veď zavádzajú aj v reklame
gina131910. 05. 2012  23:57nahlásiť
zaujimave,ani by ma to nenapadlo az teraz kukam na prsty a fakt uz nie su ako kedysi,skusila som si urobit odtlacok a je to divne..akodeti a aj neskor sme si robili otlacky prstov porovnavali...a po tolkych rokoch je to uz okom viditelne ze ta zmena tam je....no a tiez vela pracujem denne s dost silnymi cistiacimi prostriedkami.No a pracovat v rukaviciach..toho by som moc neurobila a hlavne rychlo rychlo ako sa to dnes vyzaduje....no uz budeme dohumplovani na poriadok ani dochodky nam uz nebude treba
Feroo33811. 05. 2012  00:55nahlásiť
Vobec nie je dolezite co si ona mysli. Aby to mohla tvrdit musi to aj vediet dokazat. Ja osobne si myslim, ze sa naivne snazi od vyrobcu vysudit nejake prachy, samozrejme bez predlozenia dokazu.
ZALOVAT!!!!!!! Niet nad cim rozmyslat. To su bludy, ze mala vediet... bla, bla, ochranne rukavice. Jasne, ze fa sa nehrnie do odskodneho. Ano budu prskat, budu sa branit. Mate moznost z nich vytrieskat tucne odskocne a zarovne ich prinutit, aby prijali opatrenia vo vztahu k dalsim zakaznikom....
Nemate sa coho bat. To len na SK nie je zauzivane. Peniaze co date za pravnika sa vam aj s urokmi vratia.
Do toho. Drzim prsty. Nech konecne zacnu fa jednat seriozne. Obuv s olovom, kurcata s plesnou, lieky inde zakazane....
Brante sa. Hrdinstvo nie je vdat sa svojich prav, ale si ich branit.

Tie blaboly, ze mala vediet, bla, bla, su len clapotanim....
Maja1950121111. 05. 2012  09:09nahlásiť
Odtlačky prstov zmiznú len vtedy, ak by tej babke niekto odrezal brušká prstov. To vám povie hociktorý odborník na daktyloskopiu, ale aj laik. Možno má babka alergiu a opuchli jej ruky, takže pracovníčka na pasovom mala viac pritlačiť, ak chcela odtlačky. Normálny človek, ak dlhodobo pracuje so saponátmi, používa rukavice. Ale babka si aspoň užila svojich 5 minút slávy.
na to ti staci byt politikom