Pridaj názor
19 príspevkov
sú to ***i.Keď sa dá.tak radšej pozerám na ČT. A to mudrovanie nech si nechajú pre seba, Každý je odborník a len trepú jeden cez druhého.To isté je aj na futbale.Keď tam liape brbták Zeman,alebo Borbely...Veď my by sme mali byť majstri sveta,keď máme takích chytrákov...Najviac mi pije krv ten *** ( u mňa sú všetci),čo p,čuje,že sa hrá dejstvo. Myslí si,že je v divadle-***.
Iste posmyknutie jazyka sa da ospravedlnit, ale ten NINAJ a HUDOK su dvaja co nemaju ani len slovnu zasobu a nic nevedia, len sa so sportom ***.kavaju cely zivot a pochodili pol sveta.
A VIE MI NIEKLTO VYSVETLIT NACO SU TAM TI tzv. SPOLUKOMENTATORI. Dristaju stale len odveci a jeden cez druheho.
A VIE MI NIEKLTO VYSVETLIT NACO SU TAM TI tzv. SPOLUKOMENTATORI. Dristaju stale len odveci a jeden cez druheho.
ďakujem autorovi za podarený článok, o niektorých kixoch našich komentátorov som ani nevedel a hlavne som sa dobre pobavil 

Roland8815.
05.
2012
23:51
Zmazaná správa
Autor príspevku dlhodobo nerešpektoval Pravidlá diskusií...
Obsah príspevku bol v rozpore s pravidlami diskusií...
takýto tupolevovia môžu vôbec komentovať ?
Najlepší je ten komentator v rozhlase neviem ako sa volá ale tomu tak melie huba že ten asi rozpráva rýchlejšie ako hráči stíhajú hrať
).úplný macher proste
..Tak určite to nie je jednoduché komentovať športové prenosy vy viete len kritizovať všetci by som vás chcel počuť ako by ste to robili..
).úplný macher proste
..Tak určite to nie je jednoduché komentovať športové prenosy vy viete len kritizovať všetci by som vás chcel počuť ako by ste to robili..

Pre pripnutie stránky do
panela úloh potiahnite ikonku
VÁŠ.ČAS.SK do neho.