Pridaj názor
18 príspevkov
Ta predavacka v obchode tiez nemoze za to, ze ten syr je plesnivy, ona sa na tom nepodielala. Keby tu kazdy kto nieco reklamoval vam mal o tom pisat tak boha nemate priestor na nic ine. Taketo deb ilne clanky si strcte.
Ako ma predavc(ka) vediet, ked je syr zabaleny v celofane a je v zaruke, ci je plesnivy, alebo nie? Aj Vy urobite bombasticke titulky na noviny, su v zaruke a ked ich otvorim, vo vnutri stoja za ***
Niektore reakcie citatelov ma naozaj zarazaju, myslim ze keby sa toto ocitlo na niekoho taniery, nebodaj uz v bruchu, urcite by sa to nikomu nepacilo, mozno by niekoho vrelo privitali na infekcnom. Myslim ze keby slovenske supermarkety potraviny uskladnievali v dobrych podmienkach, toto by sa nikdy nestalo. Staci ze to nechaju pol hodinu na slnku a potom to takto dopadne. Aj mne sa neraz stalo ze sa nam do ruk dostal tovar podobnej kvality a je to hnus.
A spravanie pani veducej, nepotrebuje asi komentar....
A spravanie pani veducej, nepotrebuje asi komentar....mila moja, kupil som v jednom retazci baleny krajany chlieb. prekvapko doma, bol plesnivy. bol plesnivy pod tmavou potlacou na obale. chlieb bol jak vaticka, mäkucky. cim sa to asi stalo? vyrobca dal este horuci chlieb do obalu, sparil sa a splesnivel za 24h. pises kraviny o nejakyc30 min na slnku a podobne veci. tomu syru to len prospeje. su to zrejuce syry.
Po 1. nie som žiadna "mila moja" , po 2. sme si nepotykali a po 3. takato plesen moze prospiet jedine Vam. Pokial nerozoznate uslachtilu plesen od toxickej škodlivej plesne, tak mi Vas je uprimne luto. Prajem dobru chut pri konzumacii
mila moja, sa neposerte
kym tam je uslachtila plesen, ktora tam ma byt, tak ano..ale toto bolo nieco ine. mne sa raz podarilo kupit nieco podobne v t..u, kupil som ich viac..a po rozbaleni som zistil ze boli skazene vsetky. a urcite to nebola ta plesen ktora tam ma byt.s***elo to jak h..o. a myslim ze v takejto situacii v akj je nas stat je toto jedina moznost..davat kazdu volovinu do medii, lebo inak si kazdy bude robit co sa mu zachce, lebo vie ze ***ni slovaci budu aj tak drzat huby..
Tak toto môže priniesť jedine čas....
Z článku vyplynulo jediné: predavačka sa nehádala, tovar zobrala a pokúsila sa o nejaký vtip. Táák a bác ho. Pán sťažovateľ typu p. Pátrovič uteká (samozrejme s penízkami v kapse) za redaktorom a dá mu "tutovku". Fajn. Tak poďme viesť svätú vojnu proti ústretovým a usmiatym predavačkám, ktoré sa snažia o humor za pokladňou. Odsúďme tento trestuhodný humor za pokladňou a hádžme kameňom.
A ja prajem pánovi, ktorý tu nivu kúpil, aby som ho spoznal osobne. Potom by som si objednal nejakú jeho službu/ výrobok a to by videl to sťažovanie
Z článku vyplynulo jediné: predavačka sa nehádala, tovar zobrala a pokúsila sa o nejaký vtip. Táák a bác ho. Pán sťažovateľ typu p. Pátrovič uteká (samozrejme s penízkami v kapse) za redaktorom a dá mu "tutovku". Fajn. Tak poďme viesť svätú vojnu proti ústretovým a usmiatym predavačkám, ktoré sa snažia o humor za pokladňou. Odsúďme tento trestuhodný humor za pokladňou a hádžme kameňom.A ja prajem pánovi, ktorý tu nivu kúpil, aby som ho spoznal osobne. Potom by som si objednal nejakú jeho službu/ výrobok a to by videl to sťažovanie
nechapem toho dotycneho mladika, ze toto napisal az sem. pracujem v tomto obchode, a viem, ze tento ,zakaznik, u nas urciteho casu aj pracoval. Tak preto sa clovek k nemu tak veselo zachoval, kedze byvaly kolega, urobime si srandu. Nebolo v tom nic ine, este sa mu potom ta veduca aj ospravedlnila za ten syr,ze bol plesnivy az moc,aj ked za to nemohla, a peniazky okamzite vratila.takze treba sa zamysliet, ci chlapec nechce zazit iba taku malu minutu slavy, ze niekdo o nom pise, lebo asi ani pes po nom nestekne....

nechápem také reakcie čo tu píšete, prečo by sme sa nemali sťažovať? to fakt chcete pekne popapať každý humus čo nám predložia? jasné že predavačka za to nemôže, a ani jej pokus o vtip neodsudzujem, ale keď budeme držať huby, tak nás už ozaj nakŕmia ešte väčším hnojom ako doteraz....

Pre pripnutie stránky do
panela úloh potiahnite ikonku
VÁŠ.ČAS.SK do neho.