Pridaj názor
26 príspevkov
Ja som bola svedkom toho, že revízor chcel dať pokutu mladému chlapcovi, ktorému spätná SMS prišla, ale až minútu po predpísanom odchode autobusu zo zastávky, ale revízorovi ukázal spätnú SMS. Našťastie som sa ozvala, a revízor od pokuty ustúpil. Ale musela som argumentovať tým, že predsa peniaze za SMS mu strhli, a prečo by mal platiť pokutu za niečo, čo si zaplatil? Pritom chlapec ukazoval asi 40 SMS lístkov, ktoré si predtým zakupoval, čiže dokázal, že nie je čierny pasažier.
pokial viem, tak ak ma platnu spatnu SMS v dopravnom prostriedku, tak ma proste platny listok. Ale ak niekto posle SMS a nedostane spatnu SMS, tak nema nastupit do dopravneho prostriedku a pockat na dalsi spoj. Aspon takto som to pocul, MHD v BA uz radsej necestujem. Auto + benzin sa mi este stale vyplati viac ako celesietovy listok v BA + cestovne medzimestkou ... o komforte ani nehovorim.
no chlapec mal smolu, treba si prečítať pravidlá cestovania na SMS lístok.Ja radšej počkám, až mi príde SMS a potom nasadnem
Aj to je riešenie. Poslať SMS a ak nepríde ked je treba, tak čakať na druhý spoj.
Neviem ako to máte v Bratislave, ale v Košiciach máme časové lístky.
Teda ten čo zašle SMS a potvrdenie mu nepríde ked ho potrebuje, čakaním na ďalší spoj je vlastne ukrátený o čas čakania, ktorý si týmto tiež predplatil
Neviem ako to máte v Bratislave, ale v Košiciach máme časové lístky.
Teda ten čo zašle SMS a potvrdenie mu nepríde ked ho potrebuje, čakaním na ďalší spoj je vlastne ukrátený o čas čakania, ktorý si týmto tiež predplatil
a to mal lístok na státie, alebo na sedenie?
to je na lehatku v spicke autobusom (do a z) Devinskej N.V.
Su to obycajni haj zli, ak mal kupeny listok, tak mu to m*** uznat, komu by asi tak daval svoj mobil a kto by si z jeho mobilu kupoval listky, vsak to je chore, ti bu ze ranti dobre vedia ze to neni pravdepodobne ani z 0,01% ale ide im len o prachy a kasiruju ludi ktori si poctivo platia! Ja tiez s nimi moc nechodievam, radsej idem autom.
no popravde si zaplatil ale do vozidla máš nastúpit až s platným lístkom t.j. prišla ti spätná SMS.. keď si kúpiš lístok v automate tiež je neplatný kým ho neoznačíš (tiež si už zaplatil)
lístok má dostatočné trvanie a tie 2-3 min čo si ho pošlem dopredu ma fakt nezabijú, aspoň mám istotu že keď autobus príjde možem nastúpiť..
lístok má dostatočné trvanie a tie 2-3 min čo si ho pošlem dopredu ma fakt nezabijú, aspoň mám istotu že keď autobus príjde možem nastúpiť..
Si múdri ako Fico!
Časový lístok je asi od toho, že platí v čase, nie na množstvo! Veď preto to zavádz***, aby si ľudia ušetrili čas a nie aby preplác*** teplé miestečka Záhradníkom a podobným! V článku sa uvádza, že mu neprišla spätná SMS a tá neprišla doteraz, preto si asi vyžiadal výpis, aby reklamoval zbytočne zaplatenú pokutu. Ale to by nebola svoloč loóó´venská, aby nezdrala aj zomretého!!i!! Podľa uvedeného vyplýva, že zlyhala technika, jednoducho mu spätná SMS neprišla a tak DPMB mu reklámaciu mal prijať!
Mne keby sa to stalo, tak ten revízor by letel, že by zabudol za sebou aj dvere zatvoriť! Potom sa čudujú, že sú ľudia na nich alergický! Viem si to živo predstaviť! Príde revízor, strčil mu odznak do ksichtu a zreval »Kontrola cestovných lístkov!« Chudák sa splašil a táý bulvica zacítila šancu na odmenu z vybratej pokuty, tak improvizoval o dušu! Veď bubáky navyše sa vždy zídu!
.
Ja keď som naposledy cestoval MHD, teiž ku mne pristúpil taký múdry. Strčil mi odznak pred nos, ba dokonca si dovolil mi vytrhnúť slúchadlá i-Pad-u z uší, čím mi jednak poškodil slúchadlá, ale aj i-Pad. Keď som sa ohradil, tak začal byť hustý, že je revízor a že som nereagoval na jeho výzvu na predloženie cestovného lístka. Tak som ho vyzval ja, nech sa mi preukáže a ten hňup mi strčil odznak rovno do ksichtu, tak som mu ho vyhodil z okna s tým, že číňania mi takých dokážu vyrobiť na tony, že chcem preukaz a príkaz DPMB ku kontrole predmetného vozidla, lebo inak ho považujem za »čierného revízora«, ktoprému ja sa nemám prečo preukazovať! zrejme mu nedošlo, že nie som študent na ktorého si môže dovoliť, čo sa mu zapáči. Napriahol sa, že mi vylepí facku. To nemal robiť! Jeden chvat a ležal v uličke medzi sedadlami a kolenom som ho hrdúsil ako potkana! Priúčku som mu dal ja! Vzal som mu preukaz revízora a čítačku lístkov s tým, že sa stretneme u riaditeľa DPMB a tie slúchadlá a i-Pad ho vyjdú draho! Riaditeľ len čumel, keď som mu na stôl položil preukaz zamestnanca a čítačku
Časový lístok je asi od toho, že platí v čase, nie na množstvo! Veď preto to zavádz***, aby si ľudia ušetrili čas a nie aby preplác*** teplé miestečka Záhradníkom a podobným! V článku sa uvádza, že mu neprišla spätná SMS a tá neprišla doteraz, preto si asi vyžiadal výpis, aby reklamoval zbytočne zaplatenú pokutu. Ale to by nebola svoloč loóó´venská, aby nezdrala aj zomretého!!i!! Podľa uvedeného vyplýva, že zlyhala technika, jednoducho mu spätná SMS neprišla a tak DPMB mu reklámaciu mal prijať!
Mne keby sa to stalo, tak ten revízor by letel, že by zabudol za sebou aj dvere zatvoriť! Potom sa čudujú, že sú ľudia na nich alergický! Viem si to živo predstaviť! Príde revízor, strčil mu odznak do ksichtu a zreval »Kontrola cestovných lístkov!« Chudák sa splašil a táý bulvica zacítila šancu na odmenu z vybratej pokuty, tak improvizoval o dušu! Veď bubáky navyše sa vždy zídu!
.
Ja keď som naposledy cestoval MHD, teiž ku mne pristúpil taký múdry. Strčil mi odznak pred nos, ba dokonca si dovolil mi vytrhnúť slúchadlá i-Pad-u z uší, čím mi jednak poškodil slúchadlá, ale aj i-Pad. Keď som sa ohradil, tak začal byť hustý, že je revízor a že som nereagoval na jeho výzvu na predloženie cestovného lístka. Tak som ho vyzval ja, nech sa mi preukáže a ten hňup mi strčil odznak rovno do ksichtu, tak som mu ho vyhodil z okna s tým, že číňania mi takých dokážu vyrobiť na tony, že chcem preukaz a príkaz DPMB ku kontrole predmetného vozidla, lebo inak ho považujem za »čierného revízora«, ktoprému ja sa nemám prečo preukazovať! zrejme mu nedošlo, že nie som študent na ktorého si môže dovoliť, čo sa mu zapáči. Napriahol sa, že mi vylepí facku. To nemal robiť! Jeden chvat a ležal v uličke medzi sedadlami a kolenom som ho hrdúsil ako potkana! Priúčku som mu dal ja! Vzal som mu preukaz revízora a čítačku lístkov s tým, že sa stretneme u riaditeľa DPMB a tie slúchadlá a i-Pad ho vyjdú draho! Riaditeľ len čumel, keď som mu na stôl položil preukaz zamestnanca a čítačku
áno, áno, áno. Všetci s otvorenou pusou čumíme akého geroja tu máme. Lepšie by som to veru ani ja nevymyslel...a čo ten záver? Riaditeľ ti jednu vlepil? Alebo nebodaj zavolal políciu na Teba? Šak daj ďalej nech sa pobavíme
tento tvoj výplod ale nič nemení na fakte že do autobusu vstúpil bez lístka
čim porušil prepravný poriadok a bol čiernym pasažierom.. Záhradníka ani podobného ja neplatím, už dávno MHD nevyužívam.. Rovnaký princíp SMS lístkov ale funguje aj v Prahe alebo inde v zahraničí, nikoho tam nezaujíma čo si stváral s telefónom, proste máš lístok alebo nemáš.. ak si ho napr omylom zmažeš za jazdy tak vystúp alebo si kúp nový.. keď vhodíš mincu do automatu tiež musíš počkať kým ti ho vytlačí, nestačí len vhodiť €čka
a tú druhú časť ani netreba komentovať, to pošli rovno do času nech vydajú senzáciu na titulke
ani velký chuck sa nechytá na toto..
čim porušil prepravný poriadok a bol čiernym pasažierom.. Záhradníka ani podobného ja neplatím, už dávno MHD nevyužívam.. Rovnaký princíp SMS lístkov ale funguje aj v Prahe alebo inde v zahraničí, nikoho tam nezaujíma čo si stváral s telefónom, proste máš lístok alebo nemáš.. ak si ho napr omylom zmažeš za jazdy tak vystúp alebo si kúp nový.. keď vhodíš mincu do automatu tiež musíš počkať kým ti ho vytlačí, nestačí len vhodiť €čkaa tú druhú časť ani netreba komentovať, to pošli rovno do času nech vydajú senzáciu na titulke
ani velký chuck sa nechytá na toto..no ty si riadny buran,***ko/niektory napisu sms ale neposluju,az kym nahodou nepride revizor,a ked ho vidia tak az potom poslu.podla mna to bol aj pripad dotycneho,treba si pockat na spatnu sms,alebo zaplatit pokutu,spekulovat sa nevyplaca,alebo ked aj nahodou spatna sms dlhsie meska,tak urcite ked ukazete odoslanie sms,datum/cas a potom priebezne dokladujete vypis kde je tiez uvedeny cas,tak sa urcite plateniu vyhnete
plne stebou suhlasim a urobil si to najlepsie co sa v tej situacii dalo. Keby bolo viacej ludi ako ty tak by tento stat inac vyzeral. No bohusial v tejto krajne zije 90% kre tenov ktory budu tvrdit ze do autobusu nemal nastupit ked nemal listok. Presne takto a este horsie sa casto krat spravaju aj zelene spi ny tzv policjti a ludia si to nehaju a potom sa stazuju ake pokuty kde oni zaplatili. Arogancia ludi v uniformach nepozna medze a to myslim aj ***kov SBSkarov v hyypermarkete aj lekarov, revizorov kontrolorov danovakov a setkych tych co maju pravo davat pokuty pretoze zneuzivaju svoje postavenie a nevedomost ludi zakonov.
plne stebou suhlasim a urobil si to najlepsie co sa v tej situacii dalo. Keby bolo viacej ludi ako ty tak by tento stat inac vyzeral. No bohusial v tejto krajne zije 90% kre tenov ktory budu tvrdit ze do autobusu nemal nastupit ked nemal listok. Presne takto a este horsie sa casto krat spravaju aj zelene spi ny tzv policjti a ludia si to nehaju a potom sa stazuju ake pokuty kde oni zaplatili. Arogancia ludi v uniformach nepozna medze a to myslim aj ***kov SBSkarov v hyypermarkete aj lekarov, revizorov kontrolorov danovakov a setkych tych co maju pravo davat pokuty pretoze zneuzivaju svoje postavenie a nevedomost ludi zakonov.
Myslím si,a som o tom presvedčený,že revízori by m*** brať ohľad o akého cestujúceho ide,najmä keď dokazuje kúpu lístku mobilom,a viac a častejšie by sa m*** zamerať na smradľavých bezdomovcov čo sa v ranných spojoch prevážajú električkou najmä do Rače.Ty premúdrelá Agáta vy ste tak dokatov***,doslova d****** víkendové cestovanie električkou smerom do Rače,že tam chodia 2 električky niekedy až v 30 minutových intervaloch,a ľudia cestujú na vlaky na ŽS Vinohrady,alebo na autobusy SAD.Keby sa m*** riadiť podľa Vás že treba na zastávke čakať až príde sms,tak by asi z Bratislavy nikdy neodcestov***!

Pre pripnutie stránky do
panela úloh potiahnite ikonku
VÁŠ.ČAS.SK do neho.