POSLAŤ TIP
20. 05. 2013
Bernard
Pridaj názor
6 príspevkov

Reagovať

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

NieÁno
taxer18. 06. 2012  21:36nahlásiť
su mi u zadku, no o inteligencii amikov by som radsej pomlcal
geforce1819. 06. 2012  00:11nahlásiť
0
boze to uz je take klise pocuvat aki su amici blb i.. hlavne ze ostatne narody su uplne normalne a inteligentne a dokonale..aj slovaci, predovsetkym.
DebiI19. 06. 2012  09:01nahlásiť
0
Klišé? Ani by som nepovedal!! Hlavne nie potom, čo som ich sám navštívil! Ja na rozdiel od teba som sa nepohyboval len po vychytených butikoch a niekoľkohviezdičkových hoteloch, ale zašiel som aj na vidiek a hlavne medzi obyčajných obyvateľov a poviem ti, že tie fotky o Ukrajine, z ktorých sa tak náramne vysmievajú sú v USA by som povedal dennodennou súčasťou, kým na Ukrajine skôr výnimkou! Ba dokonca niektoré sú skôr úmyselné, kdežto v USA sú to najlepšie riešenie!
anton.uhnak19. 06. 2012  06:57nahlásiť
stare fotky ktore su na nete uz asi 8 rokov a je to v rusku
Mria13719. 06. 2012  07:48nahlásiť
A o nás si myslia ,že sme stredom vesmíru? Sme ako aj táto Ukrajina len v inom "balení". Niekedy keď mám už plné uší televízie,politikov a pozriem sa na naše "čisté prícestia ,parky, vchody do niektorých bytových budov,dalej čím nás "krmia"Tessco, Kaufland, Lidl, zdevastované zdravotníctvo a školstvo - Hotová AFRIKA!!!
Komu sa idete vysmievať? Sme ako oni. Kde žijete?
strapaty1219. 06. 2012  08:02nahlásiť
toto moze napisat len *** co nebol nikdy na ukrajine..... o aktualnosti tych foto tiez pochybujem....