Pridaj názor
44 príspevkov
no takto nejak sa na to pozera asi vacsina...a je mi jedno, co tu evy2 zase spusti za monology, doteraz o nej nik netusil, prisla jedna 3 minutova pesnicka a lala.....nabuduce sa pouci a zablokuje pesiu zon v centre BA, da si obed v le monde a auto odparkuje na stlpik
aj ako "oskliva, nenalicena skrata - ciganska aktivistka" - na rozdiel od Teba, mam Ta velmi dobre precitaneho a je mi naprosto jasne, co na Teba plati - moja predchadzajuca reakcia - je toho jasnym dokazom : ))))))))))))))))))
Co by som pre Teba neurobila... : )))))))))))))))))))))
Co by som pre Teba neurobila... : )))))))))))))))))))))
andante, nemas ziadnu sancu proti mne. Naproti Tebe - som omnoho presnejsia, alebo ak chces, trefnejsia a ovela argumentacne - silnejsia, nez si Ty sam, mali sme spolu uz niekolkokrat, tu "cest"...
Ako si pri nasich vzajomnych nazorovych vymenach dopadol - vies sam, dokazov je vela a nemienim ich tu uvadzat - ved vies, ze Ti prajem a na rozdiel od Teba - aj doprajem.
Maj sa ako len chces...
Ako si pri nasich vzajomnych nazorovych vymenach dopadol - vies sam, dokazov je vela a nemienim ich tu uvadzat - ved vies, ze Ti prajem a na rozdiel od Teba - aj doprajem.
Maj sa ako len chces...
zasrali ste obaja celu diskusiu

Pre pripnutie stránky do
panela úloh potiahnite ikonku
VÁŠ.ČAS.SK do neho.